Γιατί να χρησιμοποιούμε κακάο? / Why should we use cacao?

10:09



  Η επιστημονική ονομασία του Κακάο είναι Theobroma Cacao, η τροφή των θεών. Αν δείτε τις ευεργετικές του ιδιότητες θα καταλάβετε! Εγώ να σας πω την αλήθεια μετά τον μεσημεριανό ύπνο οποιαδήποτε εποχή του χρόνου προτιμώ να πιω ένα ζεστό κακάο, μου δίνει την απαραίτητη ενέργεια χωρίς την νευρικότητα του καφέ. Ας δούμε λοιπόν γιατί πρέπει να πίνουμε κακάο ή να χρησιμοποιούμε στα γλυκά μας:

   The scientific name is Cocoa is Theobroma Cacao, the god's food. And if you see its beneficial properties you will understand! Personally speaking, after the siesta any time of year I prefer to drink a hot cocoa, it gives me the necessary energy without the nervousness of coffee. Let's see why we should drink cocoa or to use in our sweets:



  • έχει πολλές αντιοδειδωτικές ιδιότητες ,οποίες είναι το μυστικό πρωτίστως της νεότητας αλλά και παρέχουν προστασία από τον καρκίνο & τις καρδιοπάθειες
  • προστατεύει τον οργανισμό από τις θρομβώσεις,καθώς οι πολυφαινόλες που περιέχει μειώνουν την συσσώρευση των αιμοπεταλίων
  • περιέχει ουσίες που καταπολεμούν την υπέρταση
  • η θροβρωμίνη που έχει βοηθα στην καταπολέμηση του βήχα
  • βοηθά στην ταχύτερη καύση του λίπους με την εύρυθμή λειτουργία του μεταβολισμού
  • διαθέτει φαινυλαιθυλαμίνη και ανανδαμίδη, ουσίες που βοηθούν στη
    συγκέντρωση και διατηρούν τον οργανισμό σε εγρήγορση.

  • the detox properties, which are primarily the secret of youth and provide protection against cancer and heart disease
  • it protects the body from clotting as the containingpolyphenols  reducing platelet aggregation
  • it contains substances that fight hypertension
  • the throvrominset helps fight coughs
  • it helps in faster fat burning with the proper functioning of metabolism
  • it has phenylethylamine and anandamide, substances that help maintain concentration and alertness in the body.


You Might Also Like

0 komentářů

POPULAR POSTS

ARCHIVE