Η ελαφριά πατατοσαλάτα / Diet potatoe salad

15:02


  Μια φορά πριν κανα χρόνο η μητέρα μου εμπνεύστηκε μια συνταγή για πατατοσαλάτα λίγο πριν το Πάσχα,ξέρετε στην νηστεία και όλοι στην οικογένεια την λατρέψαμε τόσο που την σερβίραμε μάλιστα και στο πασχαλινό τραπέζι. Είναι πολύ απλή και υγιεινή!


  Once upon a time my mother had inspired a recipe for potatosalad before Easter and we liked you much as we served again in easter lunch. It is so simple & healthy!

Τι θα χρειαστείτε

3 μεγάλες πατάτες
5 μεγάλα καρότα
1 κρεμμύδι ξερό
1 κολοκυθάκι
ψιλοκομμένο μαιντανό 
λίγο χυμό λεμονιού
αλάτι & πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας λάδι

What you will need

3 big potatoes
5 big carrots
1 baby marrow
1 onion
chopped parsley
little lemon juice
salt and pepper
2 spoons of olive oil

  Πρωτίστως κόψτε το κρεμμύδι και βάλτε το σε ένα μπολ με λίγο χυμό λεμονιού. Έπειτα βράστε σε μπόλικο νερό όλα τα λαχανικά μέχρι να γίνουν μαλακά. Μετά το πέρας του βρασμού σουρώστε τα και κόψτε σε μικρά κυβάκια τις πατάτες & το κολοκύθι σε ένα μεγάλο μπολ. Τοποθετήστε στο μουλτι τα καρότα μαζί με λίγο νερό από τα λαχανικά, λεμόνι & λάδι. Επιμείνετε μέχρι να γίνει μια ωραία σάλτσα. Απλώστε την σάλτσα καρότου επάνω από τις πατάτες και βάλτε  επάνω το κρεμμύδι & το μαιντανό. Ανακατώστε πολύ καλά. Αφήστε τη σαλάτα στο ψυγείο για 2 ώρες και μετά απολαύστε!

  Firstly chop the onion and place it in a bowl with little lemon juice. After boil the vegetables till the be soft. Later put out the vegetables and cut the potatoes & the baby marrow in smal pieces to a bowl. Use the multi machine to melt carrots with some boiled water, lemon & oil. Please insist till the mixture will be a nice sauce. Furthermore  spread the sauce to the bowl and add onion and parsley. Mix them all very well and let it in the fridge for 2 hours and after enjoy!

You Might Also Like

0 komentářů

ARCHIVE